Billiga domäner


Vad är webbhotell? Bra webbhotell Billigt webbhotell Egen domän Köpa domän
Gratis domän Gratis webbhotell Egen hemsida gratis Linux eller Windows webbhotell Domänparkering
Domännamn å ä ö Webbhotell porr Webbhotell återförsäljare Byta webbhotell Bästa webbhotell
Webbhotell blogg Lediga domännamn Svenska webbhotell Webbhotell Wordpress Hemsidor mallar gratis
Subdomän Billiga domäner Webbhotell test Välja webbhotell Webbhotell jämförelse
Domänregistrering Stabilt webbhotell Registrera domännamn Webbhotell företag Vem äger domänen
Domäner till salu Gratis .se domän Webbhotell Joomla Webbhotell PHPÄr du bara ute efter domäner för att investera i ett bra domännamn utan att för den sakens skull lägga upp en hemsida på den? Domäner idag ses ibland som en bra investering och kallas ibland av folk för virtual real estate. Detta eftersom ett domännamn bara kan ägas av en person eller organisation och är det då ett attraktivt namn så kommer det bara att stiga i pris.

Vilka företag är billigast på domäner? Vi har åtminstone inte lyckats hitta något som är billigare än Loopia på både .se och .com. Deras .se-domäner kostar endast 99 kronor och .com 79 kronor. Även om det skulle finnas något företag där ute som är några kronor billigare så är Loopia ett av de äldsta svenska företagen i denna bransch. Dem kan man lita på.

Om du vill registrera billiga domäner och dessutom spärra dina whois-uppgifter (alltså information om vem som äger domänen vilket kan resultera i fysiska reklambrev, ofta från amerikanska webhotell, som kommer till din hemadress och liknande) så rekommenderar vi Godaddy. Deras .com-domäner kostar 105 kronor per år och för ungefär lika mycket kan du få domänens ägaruppgifter dolda. Då kommer i stället Domains by Proxys namn komma upp när man söker på vem som äger domännamnet. Detta går oss veterligen inte att göra med .se på grund av våra svenska restriktioner.


Registrera attraktiva domäner snabbt och billigtNu tänkte vi lära ut ett litet trick. Företag som vill lägga beslag på många bra domäner gör ibland så här för att spara tid och energi:
Gå först till Google Adwords Keyword Tool och där skriver du in en sökterm med vilken du vill jobba. När de olika söktermerna kommit upp kan man klicka på Download och spara t.ex. som ett Exceldokument. Öppna dokumentet och markera spalten med sökorden. Kopiera. Gå sedan till Godaddys hemsida där man kan registrera Bulk domänamn, eller annat företag som har en tjänst där man kan söka på många domännamn samtidigt. Klistra in alla sökorden i rutan och klicka i vilka toppdomäner/suffix du är intresserad av (t.ex. .com och .net). Nu kommer du snabbt att få reda på vilka domännamn som är lediga och du kan nu gallra lite bland dem.

Det här är ett bra sätt att hitta attraktiva domäner och spar dessutom tid och musarm.