Billigt webbhotell


Vad är webbhotell? Bra webbhotell Billigt webbhotell Egen domän Köpa domän
Gratis domän Gratis webbhotell Egen hemsida gratis Linux eller Windows webbhotell Domänparkering
Domännamn å ä ö Webbhotell porr Webbhotell återförsäljare Byta webbhotell Bästa webbhotell
Webbhotell blogg Lediga domännamn Svenska webbhotell Webbhotell Wordpress Hemsidor mallar gratis
Subdomän Billiga domäner Webbhotell test Välja webbhotell Webbhotell jämförelse
Domänregistrering Stabilt webbhotell Registrera domännamn Webbhotell företag Vem äger domänen
Domäner till salu Gratis .se domän Webbhotell Joomla Webbhotell PHP


Bästa webbhotellet som dessutom är billigt

Godaddy
Godaddy är amerikanskt och ett av de bästa webbhotellen som finns. Det är dessutom ett ganska billigt webbhotell med tanke på vad man får. Ligger så gott som aldrig nere. Ingen startavgift, kort bindningstid (max tre månader). Har allting som ett bra webbhotell ska ha. Dock måste du ha en Deluxe Plan om du vill kunna ha fler än en domän knutet direkt till dina hemsidor.
Det enda negativa är att det kan vara lite rörigt gränssnitt och att man inte kan regga .se-domäner hos dem (man kan dock registrera .nu-domäner). Kom ihåg att moms tillkommer på Godaddys priser. Ett tips är dessutom att om du beställer ett amerikanskt webbhotell kan du söka på nätet efter så kallade "gift codes" och på så sätt alltid få rabatt!


One
One erbjuder verkligen billiga webbhotell och de har det mesta ett bra webbhotell ska ha. Men att de erbjuder fri trafik är naturligtvis inte sant. Dock räcker det för det mesta om man inte förväntar sig att få väldigt mycket trafik eller ska ha tungladdade filer på kontot. Bindningstiden är ett år och det finns en startavgift. Det verkar dock inte som om man kan få ha flera domäner under samma konto och de säger ingenting om subdomäner, så om det är viktigt för dig, fråga dem eller välj något annat webbhotell. Ones priser är exklusive moms.


Hostrocket
Hostrocket är lika bra som Godaddy fast dyrare. Däremot om man signar upp sig för 24 månader i taget blir de billigare än Godaddys Deluxe Plan och då får du exakt samma saker. Hos Hostrocket kan man bara registrera .com, .org och .net.


Web10
Web10s enklaste plan är nästan lika billiga som Ones enklaste första året, sedan blir de dyrare. Deras domäner är däremot väldigt billiga. Här kan du dessutom få in 10 domäner under ditt konto. Det är lätt att uppgradera till en dyrare plan och de har gjort det extra lätt för den som vill lägga in Wordpress och Joomla (även om det är väldigt lätt oavsett vilket webbhotell man väljer). Ett minus för den defekta, direktöversatta svenskan på webbplatsen. Drar ner trovärdigheten. Databasens storlek är inte så stor heller men å andra sidan finns som sagt t.ex. "inbyggd" Wordpressinstallation. Det blir nog svårt att t.ex. installera ett stort forum på den enklaste planen. Supporten är bra om än på danska, men det funkar. Startavgift tillkommer vid beställning av webbhotell och uppsägningstiden är ett år.