Gratis .se domän - gör så här


Vad är webbhotell? Bra webbhotell Billigt webbhotell Egen domän Köpa domän
Gratis domän Gratis webbhotell Egen hemsida gratis Linux eller Windows webbhotell Domänparkering
Domännamn å ä ö Webbhotell porr Webbhotell återförsäljare Byta webbhotell Bästa webbhotell
Webbhotell blogg Lediga domännamn Svenska webbhotell Webbhotell Wordpress Hemsidor mallar gratis
Subdomän Billiga domäner Webbhotell test Välja webbhotell Webbhotell jämförelse
Domänregistrering Stabilt webbhotell Registrera domännamn Webbhotell företag Vem äger domänen
Domäner till salu Gratis .se domän Webbhotell Joomla Webbhotell PHPÄr det möjligt att få en helt gratis .se domän? Vad är haken? Här ska vi titta på detta och vilka möjligheter som finns.

För det första kan man regelbundet kolla om några webbhotell-företag lagt ut några erbjudanden om att ge bort gratis .se domäner. Men då brukar det bara vara gratis det första året, sedan får man börja betala årsavgift året därpå. Då kan man å andra sidan bestämma om man vill ha kvar domänen eller ej.

Ganska många webbhotell idag erbjuder en gratis .se domän om man samtidigt tecknar webbhotell. Exempel på sådana är Patrikweb och Servage.

Sedan finns även sidor där du kan samla poäng på olika sätt för att sedan lösa in dem mot en gratis .se domän. Men även då brukar det vara så att det bara är gratis det första året, sedan får man betala för nästföljande år.

Hos 3W.se kan du registrera en gratis subdomän. Där kan du få en domän som ser ut ungefär så här: exempel.3w.se eller exempel.user.se eller exempel.svensk.nu. Det finns även andra domäner, detta var några exempel.

Slutligen vill vi tillägga att om det är väldigt viktigt för dig att få just en gratis .se domän så kanske du ska tänka efter lite hur viktig domänen verkligen är. Domännamn är billiga idag (hos Loopia kan du få en .se för 99 kr) och istället för att registrera massor av domäner gratis kan det vara värt att fundera lite så att du får riktigt bra namn billigt. Vi skulle vilja påstå att .se-domäner hos de allra flesta domänleverantörer är så pass billiga att lockelser med gratis domäner vid tecknande av webbhotell aldrig bör vara en avgörande faktor. Vill du registrera många domäner för att sedan sälja vidare kan du ju som sagt vänta tills något företag har ”utförsäljning” och ger bort domäner eller tillåter registrering för en krona eller liknande.