Webbhotell återförsäljare - lite tips


Vad är webbhotell? Bra webbhotell Billigt webbhotell Egen domän Köpa domän
Gratis domän Gratis webbhotell Egen hemsida gratis Linux eller Windows webbhotell Domänparkering
Domännamn å ä ö Webbhotell porr Webbhotell återförsäljare Byta webbhotell Bästa webbhotell
Webbhotell blogg Lediga domännamn Svenska webbhotell Webbhotell Wordpress Hemsidor mallar gratis
Subdomän Billiga domäner Webbhotell test Välja webbhotell Webbhotell jämförelse
Domänregistrering Stabilt webbhotell Registrera domännamn Webbhotell företag Vem äger domänen
Domäner till salu Gratis .se domän Webbhotell Joomla Webbhotell PHPVisste du att man kan hyra in sig hos vissa webbhotell och sedan bli återförsäljare av webbtjänster? Man registrerar sig bara med ett återförsäljarkonto och sedan kan man sälja sin egen tjänst, sätta sina egna priser och helt och hållet få det att se ut som ett helt annat företag. Du får för det mesta behålla alla pengar som folk betalar in åt dig.

Det är såklart viktigt att man kan ha ett obegränsat antal domäner på sitt konto samt ordentligt med utrymme och tillåten trafik, mycket viktigare än när man bara letar webbhotell åt sig själv. Kolla också upp så att man kan få erbjuda kunderna både Linux och Windows-servrar. Det är viktigt med flexibilitet.

En amerikansk webbhost som har en sådan här deal är Hostgator. De har väldigt bra priser, från 24 dollar i månaden i dagsläget (då får man dock inte så mycket utrymme). Tänk bara på att svenskar ofta vill ha möjligheten att registrera .se-adresser och domännamn med å ä ö. På engelska heter det här "reseller account".

Svenska FS Data är ett annat exempel på ett företag där man kan bli återförsäljare av webbhotell.

Webbhotellbranschen är redan ganska mättad men om man marknadsför sig i rätt kretsar kan det gå. Man kan t.ex. välja en särskild inriktning eller erbjuda ovanligt bra och trevlig support. Eller priskonkurrera. Det gäller att nischa sig om man vill lyckas och att sedan informera om att man finns till precis rätt målgrupp. Att bry sig om sina kunder är oerhört viktigt om man ska bli återförsäljare av webbhotell.