Bra webbhotell för företag


Vad är webbhotell? Bra webbhotell Billigt webbhotell Egen domän Köpa domän
Gratis domän Gratis webbhotell Egen hemsida gratis Linux eller Windows webbhotell Domänparkering
Domännamn å ä ö Webbhotell porr Webbhotell återförsäljare Byta webbhotell Bästa webbhotell
Webbhotell blogg Lediga domännamn Svenska webbhotell Webbhotell Wordpress Hemsidor mallar gratis
Subdomän Billiga domäner Webbhotell test Välja webbhotell Webbhotell jämförelse
Domänregistrering Stabilt webbhotell Registrera domännamn Webbhotell företag Vem äger domänen
Domäner till salu Gratis .se domän Webbhotell Joomla Webbhotell PHPDet är egentligen inte så enormt stor skillnad på webbhotell som registreras för företags räkning jämfört med för privatpersoner. Men det finns några saker man bör tänka på. För det första så kan man som företag alltid dra av kostnaden för webbhotell, hemsida, domännamn m.m. på skatten. Precis som med alla andra utgifter man har i företaget. Vad säger det dig? Jo, främst att stabiliteten är viktigare än kostnaden. Snåla inte med företagets webbhotell eller hemsida utan välj ett alternativ som ligger uppe hela tiden, som klarar av en hel del trafik, som fungerar även om trafiken skulle öka eller om företagets hemsidesfunktioner behöver bättre prestanda i framtiden. Kanske är det även av stor vikt att supporten fungerar smärtfritt? Kontrollera gärna när supporten är tillgänglig. Har du ett litet företag är det bra om den fungerar dygnet runt eftersom man ofta jobbar sent på natten. Det var några saker att tänka på.


Vilka webbhotell rekommenderar vi för företag?

Budgetalternativen bland webbhotell kanske inte är de allra bästa valen för ett företag. För att underlätta support och papperskrig med skattemyndigheten kanske det är bäst att välja ett svenskt webbhotell. Loopia är ett stabilt webbhotell med alla funktioner man kan önska sig. Ett annat webbhotell vi kan rekommendera som är stabilt, seriöst, inte kostar alltför mycket och har en hyfsat bra support är Binero. Men kolla även in våra jämförelser för webbhotell och webbhotell test här på sidan om du vill veta mer.

Det finns heller ingen anledning att ta ett extra dyrt webbhotell bara för att det gäller ett företag och inte en privatperson. Många dyra webbhotell är inte alls bättre. Lockas inte heller av planer som heter ”företag” utan lita på dig själv – du vet ju bäst vad företaget behöver för funktioner.

Säkerheten är oerhört viktig när det gäller att skaffa webbhotell för företag. Vad ska man då titta efter? Ja, för det första kan man titta om det finns möjlighet att använda SFTP. Det är som FTP (file transfer protocol) fast säkrare med krypterade filer. Kontrollera vad webbhotellet använder för backup-system för filerna som finns på ditt konto. Att återskapa data och leta efter filer kan ta tid och tid är pengar för företag. Har du ett företag som tillhandahåller webbshop eller e-handel är det viktigt att webbhotellet kan hantera SSL (secure sockets layer) så att dina kunders uppgifter lagras på ett säkert sätt. I skrivande stund verkar det som om både Loopia och Binero använder SSL men att man hos Binero får betala extra för det som en tilläggstjänst. Ett webbhotell som erbjuder inbyggd webbshop är Active24.