Webbhotell som tillåter porr


Vad är webbhotell? Bra webbhotell Billigt webbhotell Egen domän Köpa domän
Gratis domän Gratis webbhotell Egen hemsida gratis Linux eller Windows webbhotell Domänparkering
Domännamn å ä ö Webbhotell porr Webbhotell återförsäljare Byta webbhotell Bästa webbhotell
Webbhotell blogg Lediga domännamn Svenska webbhotell Webbhotell Wordpress Hemsidor mallar gratis
Subdomän Billiga domäner Webbhotell test Välja webbhotell Webbhotell jämförelse
Domänregistrering Stabilt webbhotell Registrera domännamn Webbhotell företag Vem äger domänen
Domäner till salu Gratis .se domän Webbhotell Joomla Webbhotell PHP







Vill du starta en sajt med vuxet innehåll? Innan du registrerar dig hos ett webbhotell, kolla då upp att de tillåter gambling, porr, sex och annat som kan vara lite magstarkt för de präktiga webbhotellen. Dessa webbhotell är inte ett dugg skumma bara för att de tillåter sådant här innehåll. Så länge innehållet är lagligt är det inga problem.


Det finns ganska många svenska webbhotell som tillåter porr och vuxet material. Här är en lista över dem:
  • Servage Ganska billigt med tanke på det utrymme och den trafik man får tillgång till. Skriver tydligt i sina villkor att de tillåter vuxet material så länge det är lagligt. Alltid bra. Dessutom kan man ha hur många domäner man vill som pekar mot separata mappar på ett konto. Tar ett tag att sätta upp en ny domän men supporten är väldigt bra.
  • Crystone Har en del bra erbjudanden men priserna är lite oklara.
  • Patrikweb Bra och pålitligt webbhotell som inte har någonting emot porr eller liknande. Det billigaste paketet är riktigt billigt men vill du uppgradera en nivå finns det många som är mycket billigare.
  • FS Data Pålitligt svenskt webbhotell. Dock inte den billigaste tjänsten där ute.
  • Surftown Billig, förmodligen den billigaste men lite av en slit- och slängtjänst. Man får inte ha så mycket trafik som man kanske skulle önska (lägger man upp vuxet material förväntar man sig antagligen en del trafik). Men ska du lägga upp t.ex. en sexblogg med vuxna annonser fungerar det säkert utmärkt.
  • Hostgator En amerikansk webbhost där du kan lägga upp sexrelaterade sidor och bilder. Här har du också fördelen att du kan skydda ditt domännamn från whois-sökningar så att ingen kan veta att det är du som äger domänen. Det brukar inte gå att göra på svenska webbhotell. Denna extra tilläggstjänst kostar ungefär 10 dollar per år.

    Det tål att påpekas återigen: Man måste följa svensk lag när man lägger upp vuxet material. Inga webbhotell blir glada om man lägger upp olagligheter och ditt konto blir förr eller senare avstängt. Andra saker som är olagligt är drogpropaganda, försäljning av alkoholhaltiga drycker, tillgängliggörande av upphovsrättsskyddat material samt uppmaning till brott med mera.